Wednesday, January 12, 2011

Mouse yang pelik, canggih ...~~

 Wah~ sekarang ni dah bermacam rupa bentuk mouse~ aku pakai yang bese2 je~~ ekehkeh~
jom tengok~

BODY MOUSE

Direka cipta oleh Chris Lomaka, bentuk yang creepy~ Sapa nak pakai wehh~~
siap ada gigi, takutt~~~ (^_____^!)

FLYING MOUSE

wah, unik betul bentuk mouse nie,hihi~~

GRENADE MOUSE

yang macam bom pun ada, nanti tak pasal2 kena tahan kang,koh3~

HEARTBEAT INDICATOR MOUSE

 Best ni, bila korang guna mouse ni, secara automatik boleh tengok nadi korang~ wahh, hebat~~

CONTACT LENS MOUSE

 bentuk macam contact lens pun ada, aha~

 JELLY CLICK MOUSE

bentuk macam jelly fish, style..haha

JUPITER MOUSE

cammana la aku nak guna mouse bentuk bulat ni,haaa~~

MOUSE MOUSE

eii~~ mouse betul ni korang sanggup tak guna, aku tak sanggup weh.. geliiii~~

WASHABLE MOUSE

siap boleh basuh tau mouse nie,hehe~ kalis air apa~~


STONE MOUSE

mouse yang macam batu,hihi~ i like

MUG MOUSE




Fuyoo~ siap boleh minum lagi tau. haha

3 comments:

aNaYaNa said...

aduuh..mouse pon mengerikan la skang ni..hehehe..

~ ナフィルザ ~ said...

hihi~
tau xpe..
guna yang bese sudah..haha

cik lya said...

mouse cawan tuuu..hihi..unik