Monday, September 19, 2011

Dear stalker ... p/s

  sumber gambar: pak cik gugel

Petang u oll ! kan gua dah cakap, gua mesti nak update lagi. Gua memang kepoh sket. Sket je tak banyak. Gua nak cakap pasal stalker stoking ni. hahaha. Stalker? tahu kan? siapa yang tak tahu memang tak urban langsung la. Pergi kemas baju balik kampung OK. *tetibe moody sambil korek hidung

OK. Alkisahnya.Ada lah sorang mamat ni. Gua kenal mamat ni . Kitorang kawan macam biasa. Then dia suka gua, but gua biasalah mestilah tak suka mamat tu. Gua tak layan sangat la. Then one day lepas dah bertahun-tahun, dia stalk gua. Guna number lain, menyamar jadi orang lain la. bla bla bla  Well, gua tak faham dengan dia ni. Baru-baru ni, dia asyik ganggu hidup gua. Gua tukar number, dia cari sampai dapat. Tak tahu la macam mana dia dapat kan. Tak dapat jumpa direct, guna orang lain. Kamon ! get a life la bro. Gua dah berterus terang dengan dia. But dia still tak faham. Gua anggap dia ada masalah mental. Harassment tau ! boleh kena saman ni. Tapi malas nak kecoh, so buat duno je la. Tetapi sampai sekarang keep koling, kaco, stalk FB gua. Gua lupe pula nak privatekan FB time tu. Lantas gua private FB gua. Banyak pic gua dalam tu. Omai ! *kipas-kipas. Mamat ni stalk dengan banyak cara *malas nak cerita

Bahaya la mamat ni. Lagi bahaya sebab mamat ni sekampung dengan gua. Omai ! Harap-harap dia lupakan gua.Jumpa kaunseling . Apa yang gua tak faham pasal dia, sepanjang 4-5 tahun, gua tak pernah layan dia. Apatah lagi jumpa. Tapi dia still mengharap dekat gua dan sangat obses dengan gua walaupun dah di explain x100 gua tak suka ! gua tak suka ! mental kan ? lol. Baru-baru ni mamat ni mesej gua dia kata nak masuk minang. Hey, I rela single daripada kene kahwin dengan mamat psycho freak ni. Karang boleh jadi isu domestic violence kalau gua accept mamat ni. I think this guy is mental. Part yang scary bila dia keep cari gua sampai dapat. Banyak lagi yang scary tapi malas nak cerita nanti jadi emo tak pasal-pasal.

So motif cerita ni ahhhhhhhhhhhh gua saje je nak cerita. Antara pengalaman kurang ngeri gua alami. kalau ada orang stalk u olls macam ni, apa u oll buat? tak kisah la yang kenal or stranger. ce citer ce citer ...


2 comments:

CayZal said...

sila upah gua jadi bodyguard lu..
tak pun jadi pakwe part time lu..confirm mamat tu beralih kasih ke minah lain.. muahaha..

cik hijau purple VS nur faie said...

yeah , CHP dapat cik lolly ? hu3 .
tak sepatutnya pakcik gugel , it's supposed 2 be , atok gugel . hu3 . .