Monday, March 7, 2011

Apa punya jawapan daaa~

Hello readers~ lama gua tak update ini blog. Rehat sejenak dari dunia blog. Ekeh keh~ Erm gua nak story la sikit masa gua jawab exam dulu tak ada lah gua jawab merapu-rapu jawapannya. Paling teruk pun gua tulis "MAAF, i 'm dumb" atau pun "saya tak tahu nak jawab apa" atau "saya tak sempat baca" atau pun sedapkan hati, tulis balik soalan tu dalam kertas jawapan. Ahah, kantoi la pula. OK la, gua mahu share seket gambar-gambar yang gua jumpa ni. Gua memang tak tahan gelak baca jawapan mereka ini. Memang sengal punya orang daa, ahaha~



 








 Gua amik dekat : 2leep.com

26 comments:

Atsuko Ichirou said...

kah2...
klaka beb!!

[ apexogamy ] said...

six animals=
two polar bear,
and four seals..terbaek..hohoho

Mr iz said...

he he he he... bersimpul urat tengkok aku ni...he he he.... semua betul jawapan dia..he he.. yang best no 5..he he he

~ ナフィルザ ~ said...

atsuko: haha, kelakar kot~

~ ナフィルザ ~ said...

apexogony: memang terbaek, jawapan yang berani. haha~

~ ナフィルザ ~ said...

mr iz: yang tu memang yang terbaek, keh3~

MaTNaggeR said...

hahaha lawak lah plak wakakaka!

entry serupa kat:

http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/02/lawak-jawapan-kertas-peperiksaan.html

uFaa Wangi Sangat Sangat said...

hahaha... creative tol org wat cmtu... :P

Kei Seichi said...

hahaha...
yang last tu x buleh blah...
hahahaha!

Pinky Pixie said...

gambar last skali sumpah lawak. kahkah. my penis in a goat. huahua~

the daten here said...

comel :)

Aqeela LaEn :3 said...

HAHA
xD
jawapan jawapan x boleh blahh !

nursyamime said...

haha jwpn mmg maut pny..
kasi chekgu pengsan ketawa

kau kesah ke?? said...

apakah~ naik urat tekak tahan gelak.

apik pehe said...

haha..xper2..diorang tgh tensen kot..sbb tu jawab cmtu..haha

~ ナフィルザ ~ said...

matnagger: haha, sumpah lawak kan. orait, nanti saya terjah

ufaa: tau takpe, tak pernah terfikir cenggini

~ ナフィルザ ~ said...

keiseichi: haha, ya right in a goat

pinky: lawak kan,haha

~ ナフィルザ ~ said...

the daten: hihi

aqeela: memang tak boleh bla

~ ナフィルザ ~ said...

nursyamime: betul, cikgu pun pening

kau kesah: baik-baik jangan sampai terputus pula,hah

~ ナフィルザ ~ said...

apik peha: agaknya la kot, keh3~

KinosKoko said...

wow..giler babas nyer jawapan..agak2 jumpa jwapan mcm ni nanti mcm mn la perasaannya..

syamimi fatin said...

haha mmg lawak la jwpn dia :P

HAZWAN17 said...

lawak lawak.....hahaha

Syakir Aziz said...

こっけいじゃんーhahaha

cik teynteyn said...

sumpah kelakau.

✿...fazilahpajil...✿ said...

muahahaha gelak sengsorang...