Thursday, February 3, 2011

Siapa mahu Hotel bentuk kapal??

Pon-pon Pon-pon~

hoo~ lama kot gua x update blog ni,hehe~
orait, korang biasa je kan dengar hotel 5 star kan
yang ni gua nak tunjuk yang gila dasyat punya hotel ni

Entah sapa ler yang cipta hotel ni, memang idea yang gila.
ahuha~~


Apakah nama hotel ini?
hotel ini diberi nama Marina Bay Sands, hotel paling mahal kat dunia kot~
boat-shaped la hotel ni.. dekat tingkat 55~ DIULANGI 55 kot!!
hotel apa macam tu,koh3~

marina_bay_sands3

Nak tau mana hotel ini??
dekat SINGAPORE~ gila besar and tinggi gila~
sape2 yang takut tinggi toksah la pergi yer,hahaha~

marina_bay_sands6

nampak macam gambar edit je kan,huaa~

marina_bay_sands5

marina_bay_sands1

marina_bay_sands2

marina_bay_sands4

nie gambar under constuction~

4 comments:

p[A]n[A]d[0]L© said...

woahhh, sematnya hotel nie..
tp dpt tgk jer la..
harap nak masuk,..huhuuh

Anyez Nasri ツ said...

anyez ada gamba latest :) tngok depan-depan memang teruja , tk te-kata :)

Hafriz el-Muhammady said...

huh..saratnye negara. tu pun nk tmbah lg.. tggelam pulau 2 kang...

Nuridayu said...

gle kentang la hotel ni..sgt2 best. klu la dpt swimming kt ats tu..