Tuesday, February 15, 2011

Ilustrasi kapur yang STYLO~

Salam satu Malaysia ya kamu semua,PEACE sambil tunjuk jari yang comel

OK2, gua tertarik la ilustrasi yang dicipta oleh JULIAN BEEVER dengan KURT WENNER ni, gua salut ah ini 2 brader, gila stylo lukisan diorang, sure nampak real~ thumb's up!! hanya menggunakan kapur sahaja the gambar totally nampak real. Pandai diorang memilih sudut dalm melakar kreativiti diorang ini,H-E-B-A-T!! Gua pun tak pandai la, setakat lukis orang lidi tu gua terer la beb,keh3 Adik gua lukis pun s-e-m-a-t lagi dari gua,walauwehhh~ Tak pe, gua boleh belajar selo-selo kan,uhukz uhukz terbatuk pula gua ni, nanti gua mintak 2 brader ni ajar gua, korang jangan dengki kalau suatu hari nanti gua femes amos,gua tak layan la korang,ekeheh~ OK, usah melayan kebengongan gua ni. Ayuh kita terjah ilustrasi ilustrasi yang dicipta ciptu oleh 2 brader ni

 Gua tabik la dekat ini dua orang.

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

15 Awesome Chalk Artworks by Julian Beever and Kurt Wenner

 Orait~ korang ada bran mahu lakar ini lukisan? gua bet lu oll,ahuhahuha

Sumber: Ihsan dari Pok Cik Google


7 comments:

Puteri Balqis said...

huhu...besar coca cola dr orang tue...wee...=)

Hafriz Mohamad said...

fuyyo~~
makhluk jenis ape la plukis die ni..

mantop2!!! thankz cz sudi kongsi2 foto..

Salam Maulidur Rasul 1433H. ^_^

AYuNG said...

menarik!

♥ eyka elisha ♥ said...

hehe.style kn?
da pnh tgk pic ni kt fb mmber dlu..rse cm real je =D

:: Zanna :: said...

cam real jer...huhu~~

~ ナフィルザ ~ said...

puteri: tau takpe, minum sehari pun tak habis,ekeh keh~

hafriz: tu la, kreatif sangat la katakan, btw SALAM MAULIDUR RASUL juga~

Ayung: tahu takpe,hee~

eyka: saya pun dah pernah tengok dulu, terasa nak buat entri. Tapi memang smart kan

zanna: nampak real kan, orang seni katakan,ekeh keh~

Aqeela LaEn :3 said...

haha !
ini suka !