Tuesday, September 14, 2010

too bizi la hari ini~ exhausted~

Huh~ penatnya hari ini. Admission kat wad tadi tak henti-henti. Banyak kerja tak siap,terpaksa la stay back kejap setelkan kerja tadi. Balik la pukul 11pm. Patut 9 lebih dah boleh balik tadi. Macam-macam la berlaku tadi, saya ni cuma ada 2 tangan 2 kaki je, tapi tadi terpaksa kerja macam 5-4 orang,punyalah bizi yang amat tadi. Dah la orang-orang kat situ suka sangat la panggil,tolong itu la tolong ini lah~ Bukannya saya tak nak tolong, tapi tak nampak ke saya bizi sangat, cubalah letak diri sendiri kat tempat orang. Ni tau suruh je, rilek la, lambat-lambat tak pelah, tunggu je la servis lambat pun. Dari tak tolong langsung kan. Hurm, kadang-kadang diorang ni tak paham la kitorang ni kerja macam mana, penat tau kalau ada ramai orang admit. Sabar la yer, sabar tu kan bagus kan,hee~ Nak taip ni pun macam tak larat je sebab exhausted hari ini, makan pun tak sempat. Balik rumah baru dapat makan. Hurmm. esok saya kerja lagi` harap-harap la tak sebizi macam hari ini, mati la kalau setiap hari macam ni, dah la staff tak cukup, so wad memang out of control la. wee~ 
OK, sekarang mahu rehat then tidur sampai la pagi esok. weeeee~~~~



3 comments:

Cik ean said...

huhu..exhausted gak ~~WEE

Cik ean said...

exhausted gak..~~wee.xpe Allah nampak keje anda.Jgn mengeluh n keje baik2 ok!

... Saya ... said...

hee~ baek cikgu