Wednesday, September 22, 2010

Jom main Virtual Orchestra Studio(vos) Piano Game

Yosh oyasumi~
  korang pernah tak main game piano VOS ni, best sangat~ bagi saya la, semua benda best bagi saya hua3~
 terer la kalau main selalu, sunggu syokk~ macam-macam lagu boleh main dalam tu. Kalau nak download lagu baru pun boleh, tapi saya tak tahu macam mana nak buat.. wakakaka~ tapi adik saya tau coz dia memang terer bab-bab game ni. Game ni boleh la start dari beginner baru la boleh main dengan baik,betul tak?? Takkan nak terus main lagu yang susah pulok kan.. try la main game ini,sangat syokk~ lalala~




THE END






2 comments:

almutarjimah said...

Game ni boleh download free je ke?

Hidup aku... said...

ya,game ni boleh download free je..
wee~