Thursday, September 23, 2010

Jom [Lang-8]



Selamat pagi readers!!
Di sini saya mahu kongsi sikit info tentang 'Lang-8' ini
korang pernah dengar tak? Erm~ best juga la kalau korang nak belajar bahasa asing tak kiralah bahasa apa pun. Siap boleh tambah kawan dalam ni, boleh belajar bahasa yang korang nak daripada member lang-8 ini. Saya dah join lang-8 ini dah lama, cuma jarang bukak,muahahah~ tapi amat berguna la, kalau korang nak belajar siyez. Bertukar-tukar idea dalam ni. Saya belajar bahasa Jepun and Chinese dalam lang-8 ini. Sungguh syok, bila kita tulis ayat, pastu ada orang betulkan ayat kita. Boleh try la bagi sesape yang berminat nak belajar bahasa asing, wee~






THE END




2 comments:

Azim Nor'aini said...

waa, cam besh je..
teringin nk blajar bhasa jepun dan korea..
ade x eh??
heee~ :)

Hidup aku... said...

hee~
mmg best pun..
erm ada, semua language ade kat lang-8 ni..
wee~