Monday, October 3, 2011

Best ke hidup single ?



Hello blogger yang masih single macam gua !! Gua tak boleh tido la malam ni sebab dah terlajak tido petang tadi *menangis. Jadi gua pun ambil lah kesempatan ini untuk tulis entri.

hei pakwe kat luar sana, ngorat lah I. I single ni, ada sesiapa berminat ? lalalala ~ tak manis betol la intro gua LOL. Oke, gua main-main je oke. heh

Best ke hidup single ini ? memang best, duet save, top up 3 bulan sekali, tak serabut ,tak ada air mata, tak banyak drama, lakonan tak menjadi dan bla bla bla. Bila kapel mesti drama banyak kan, gaduh sane gaduh sini, haha.

Tapi kalau single lama-lama pun tak best juga kan ? Rasa macam loser je. *tak terasa tak terasa. o.O

P/S: uolls pula sampai bila pula nak hidup single ? *yang dah ada tu senyap je la heh

26 comments:

Miss A said...

kdg2 tfikir blik nak pergi zman single.haha

.kozue. said...

haha ~ tak payah la. single itu boring. lol hahaha

bella luna said...

single ke babe? relaks sudah!!single best;)

abah khalisha said...

single best...berdua pun best..bertiga lagi lah best mcm abah

Rara. said...

single? samalah kita. aku still menanti si dia. tapi si dia xpandang aku pon :(

single itu memang best gila, tapi kadang2 rasa sunyi itu mencucuk jiwa.


#jiwangsikit takpa kot.

.kozue. said...

bella : ya, single lama sangat pun bosan what. nak juga kawin haha gatai

.kozue. said...

abah: haha, eh abah bertiga ke? ooh dengan anak eh. haha lol

.kozue. said...

rara: itu la pasal kan, tak pe. jodoh tu lambat sikit agaknya, heh o.O

fae jamal said...

single boring la..tade cabaran hidup..hehe;P

MiszCoMoT said...

bila kapel terasa single is btter...bila single xsabar2 nak berkapel..hahaha btw..done polow u!:)

cindhadahniea said...

im not single!

~heeeee

.kozue. said...

fae jamal: haha tau takpe, lagi satu semua kena sapot sendiri. haha

.kozue. said...

mizcomot : ha,tu la. yang kapel nak single, yang single nak kapel. Tapi i nak kawin teros je trololol o.O

.kozue. said...

cindha: hee, i'm not double o.O

Zana said...

emang laa best kalau dah single . org yang bercinta tuu kurang kasih syg jer . ekkekekke

Mialia said...

ok je hdup single.. xmati pon,.. hehe

tiefazatie said...

isk..dua2 ada pro n cons die..tapi manusia kan berpasangan..hihi..kawen je la..=p

Cik Yatt said...

kdang2 single tu okey je..klu kite sntiase dngn kwan2..kdang2 borg..hee.

follow.:)

budakijaupendek said...

single pun best jugak kadang-kadang tu.
tak perlu jaga hati kekasih hati.
hehe

.kozue. said...

zana: haha tahu tak pe.

.kozue. said...

mialia : memang la tak mati, cuma kebosanan. siapa yang andarteett tu kesian ler o.O

.kozue. said...

tiefazatie : hehe tu itu la, masalahnya tak sabar ni, hua3 !

.kozue. said...

cik yatt : haa, itu la kan. so kene selalu ada kawan baru tak rasa sunyi o.O

shalina said...

sy pon single . wakakaaka :D

aleen aiden said...

topup 3bulan skali yg xley blah tu.hahha. :P

Ariena Hisham said...

Saya pun single. Best apa. Tak rasa sunyi pun :D haha