Tuesday, December 14, 2010

Kereta punya hal



Hari tu gua keluar dengan housemate gua. Dia baru dapat lesen and baru beli kereta kot, peh sesunggunhya gua memang jeles pada ketika itu. Then, hati gua berkata-kata~ nyesal aku tak habiskan kelas lesen aku, amik sekerat jalan,lepas tu malas pula, then nak meyusahkan orang lain pula,koh3~ MALAS~~

OK2, gua bukan nak bebel pasal lesen sebenarnya, lari topik ni. Heh~ member gua ni beli kereta auto. Pastu yang bestnyakan setiap kali sampai traffic light mesti mati punya. HAHAHA~ Satu hari tak terkira kena hon ntah bapa kali dengan pemandu2 berhemah kat luar sana. Hua3~ gomen2~ Siap salah jalan lagi, one way pun hentam jalan saja..haha~ Ehem, pandai pula gua mengomen member gua sorang ni, gua kalau bawa mesti lagi teruk,huaaa~

Takpe2, sekarang member gua tu dah pandai bawa kereta dah, jarang mati kat tengah jalan, cuma kekadang sesat jalan tak jumpa jalan keluar. koh3~

3 comments:

mira.una said...

sronok la sys kalau xd lesen
kite jd vvip je dok blkg
xyh jd driver org
hahha

ZieSalikan said...

adat lah tue kene hon..nama pun baru dpat lesen kan..jgn lupe letak P tau

nurain vivian said...

hahaha...akak ingat lagi masa akak baru mula drive...jalan akak drive tu one way...akak sangka jalan biasa...tiba-tiba ada lori dari arah btentangan...perghh...apa lagi...kelam kabutlah bhenti tepi jalan...siap kena maki dgn lori tuu...huhu...