Monday, November 15, 2010

Oh malam yang bizi~


Jam sudah menunjukkan pukul 4:50a.m. Sekarang ni saya kat tempat kerja ni online,hahaha~ Mataku still segar bugar kot, macam mana nak tidur kalau asyik kena attend call bell tengah2 malam buta ni, uwaaa~ padahal orang yang sama je kot panggil saya and kawan saya.. uwaa~~ serius rasa macam nak nangis je,hahah~ Internet kat sini dah la macam cipan kot, laju macam siput, bape kali dah saya dok connect line "beruk band" maxis ni,uwaaa~~ Apa boleh buat,line tak bapa nak clear ni. Hurmm~ Jap lagi dah nak pukul 5, nak kena start buat kerja dah, aiyo~ penat ohh~ what to do, itu la rutin harianku..

Ku melihat Kak ain khusyuk je online dengan laptop barunya itu, jeles gua kot.. Saya ni bapa kali restart laptop ni~~ argh~ Sudah tiba masa untuk gua beli laptop baru kot, asyik 'hang' je~~ Sangat tension... 


Hahaha~ nampaknya saya telah berjaya 'snap' pic kak ain kita ni dari belakang
bizi je melayan 'blog' nya itu,wakakaka~

Hurm~ cepatlah masa berlalu, cepatla habis shift malam ni, mengantuk kot..
tak sabar mak tidur kat rumah .. nak tidur kat atas toto yang empuk itu..
toto!! wait for me... waaaaaaa~~

Erm, OK la tamat sudah bebelanku ini. Saya harus pergi sekarang .. Kerja sudah menanti~~ OK, ku harus pergi.. BYE!!


3 comments:

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/2010/11/tirai-kamar-5.html
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...thanks...

MR. MIND said...

slamat bkerja~~~~

... Saya ... said...

hee~
tengkiu3~