Thursday, October 21, 2010

Lagu PTPN

Yosh~ di sini nak share sket lagu yang diambil dari member facebook,ahaha~ ikut muzik versi misha omar tu

(Ex-Student)
Sedikit bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah dibayar
Kau pasti tak percaya
Duitku bukan untukmu sayang

(Pegawai PTPTN)
Tiada kusangka kau sungguh kejam
Kau peram hutang yang kau pinjam
Namun takkan bahgia kehidupanmu
Bila engkau berkonvo
kau milikku

Pulangkan hutang-hutangku-(Pegawai PTPTN)

Oh hentikanlah menghantuiku-(Ex-Student)

Oh pulangkan oh pulangkanlah padaku-(Pegawai PTPTN)

Kupulangkan semua hutangku-(Ex-Student)

Yang dikau peram tanpa relaku-(Pegawai PTPTN)

Bebaskanlah maafkan daku oh kasih-(Ex-Student)

(Pegawai PTPTN)
Tiada kemaafan di sini
Kau hutang tanpa bayar sesen lagi
Akan ku jejakimu kemana jua

6 comments:

Pinky Pixie said...

ahaha. lawak. yatie x bayar pun lagi hutang ptptn. *buat2 lupe.. kehkeh

... Saya ... said...

ahaha~
tu la, sama la kita
bila la nak start bayar PT ni

liyana aziz said...

muahahahahahahaha.. gila kelakar! create sendiri ke hape ni? =)

deno said...

haha..
best lagu nie..
jom pakat2 byor ptptn
nanti xleh g oversea plop, blacklist jadinye..
ahakS(^_^)

Fatima said...

I really love the background of your blog!:)
xx

... Saya ... said...

liyana: x tau la sape crator lagu ni, tapi best ar..haha
deno: tau xpe, jom bayarkan..haha
fatima: hehe,tengkiu3~