Sunday, October 17, 2010

I love CN Blue~

Orait readers!! Sudah beberapa hari saya tidak 'meng'updatekan blogku ini,hehe~ hurm OK, hari ini saya nak share sket pasal group 'CN Blue' ni, korang kenal kan. Band korea~ I like3~ tak tahu la korang kenal and minat ke tidak~ hehe~ Lagu diorang femes ialah "I'm A Loner",wee~ syok la dengar lagu tu, lagu-lagu yang lain pun best juga.

OK la, Oh CN Blue~


Name: 정용화 / Jung Yong Hwa (Jeong Yong Hwa)  
Profession: Singer and actor 
Birthdate: 1989-Jun-22  
Birthplace: Yeoksam-dong, Gangnam-gu, Seoul, South Korea 
Height: 180cm  
Star sign: Cancer
Blood Type: A
Talent agency: F&C Music


Lee Jong Hyun (이종현)
Japanese Name: ジョンヒョン
Position: Guitarist, Vocalist
Date of Birth: May 15, 1990 (1990-05-15) (age 19)
Height: 182 cm
Weight: 64kg
Blood Type: O
Hobby: Appreciating music, exercising
Specialty: Judo
Attraction: Chic smile



Name: Kang Min Hyuk (강민혁)
Japanese Name: カン・ミンヒョク
Birthdate: 1991.06.28
Position: Drums
Height: 183cm
Blood Type: A
Name - Lee Jung Shin (이정신)
Birthdate - 15th September, 1991
Height - 186 CM
Group - CN Blue
Position - Bass, Rap
 

2 comments:

fendi_scropio said...

SALAM...BOLEH LA CAM AKU SKIT..HAHAHA

... Saya ... said...

W'salam..
ahakz,lol~