Wednesday, October 20, 2010

♥ Beethoven Virus



Salam readers~
Hari ini saya nak share sket pasal cerita 'Beethoven Virus'. korang dah tengok? Drama korea yang berunsur muzikal,hee~ Drama ini dibintangi oleh Kim Myung Min, Lee Ji Ah dan Jang Geun Seok. Drama ini menceritakan seorang maestro, konduktor orkestra kelas dunia bernama Kang Gun Woo. Dia adalah seorang konduktor elit yang gila kerja dan mempunyai reputasi yang sangat buruk. Disebabkan perangai dia yang macam hampeh sket sebab dia ni nak standard2 la kononnya,lalu dia diberi julukan "orkestra killer".Dia juga dikenali sebagai seseorang yang betol2 akan melakukan apa saja untuk membuat musik yang terbaik. Disebabkan keras kepala membuatkandia tidak dapat membentuk hubungan baik dengan orang2 di sekelilingnya. Dia bertemu Du Ru Mi, seorang pemain biola, dan seorang pemain terompet yang memiliki nama yang sama seperti dia, dan mereka bersama-sama membentuk cinta segitiga. 






Maestro Kang 


Pemain biola Du Ru Mi 


Trumpet Kang Gun Woo 

- THEN END - 

2 comments:

matpek said...

crita ni mmg best..lain dr yg lain...tp yg part ending tu rs mcm biase jer..

... Saya ... said...

haah~
tau xpe..