Monday, August 23, 2010

Eksiden la pula,huu~

Peristiwa itu berlaku pada 20/8 Jumaat, kira-kira dalam pukul 4 petang lebih la kan, saya dan kawan-kawan baru habis kerja. So kitorang semua naik satu kereta la. kereta persona. Seperti biasa lah kan, gerak dari hospital balik ke rumah ke bukit katil. Masa kat satu simpang tu kan, simpang empat dekat2 area masjid di taman Merak Mas tu la tempat kejadian itu berlaku. huu~ suspen pula, hurmm~ member saya tu tengah laju, tetiba kereta depan berhenti mengejut sebab ada motor cross jalan pula. member saya tak sempat nak slow down kereta lalu 'BOMMM' langgar kereta Vios kat depan tu. Tak pasal2 je saya yang tengah kusyuk main hendset ni mukaku hempas dekat seat depan tu. Orang yang duduk belakang yang cedera, orang depan tak. Mujur la cedera ringan je, tak serius mana pun. Cuma time hempasan tu, kepala ku macam bergetar je sebab langgar depan kuat kan.. haha~ Sakit betol mataku and kepalaku. Saya tak pergi buat check up sebab malas, harap2 tak ada apa berlaku dekat saya. kot2 la kan effect selepas pelanggaran itu. huu~ Apa2 pun, saya agak menyesal tak sebab tak amik MC hari tu, rugi2~ buat kerja pun macam tak nak buat je.. hua3~




Kereta yang dinaiki kami kemek pula.. wawawa~



Kereta orang depan kemek juga, takot gila time menghadap orang itu..wee~

Inter frame gambar sendiri pula, luka sikit je pun,tapi sakit itu memang terasa yang amat.. hua3~

Harap-harap la kejadian seperti ini tidak akan berlaku d i masa akan datang, gua takot la~~

2 comments:

eyka syafieka said...

teruk jugak kete tu..

Hidup aku... said...

tu la pasal, agak la..
kesian kereta itu, lol~